Indian Kino Tree

Indian Kino Tree

Posted by Organics Buddy on

ผมแก่กว่าวัย ต้นเหตุของผมร่วง?

ไม่เพียงแค่ผิวหนังที่ต้องระวังการแก่กว่าวัย ผมและหนังศีรษะก็เช่นกัน! อาจมองเห็นไม่ชัดเหมือนรอยย่นรอยตีนกา ที่ปรากฎตัวให้เห็นเป็นสัญญาณเตือนภัย แต่รอยเหี่ยวย่นที่ผมก็จะละเลยไม่ได้เลยนะ! หากซูมดูที่เส้นผมที่แห้งเสีย เราจะพบได้กับร่องรอยอารยธรรมจากการทั้งทำสี ผ่านความร้อน สารเคมีต่างๆ ได้เช่นเดียวกัน รวมถึงในรูปแบบของไกลเคชั่น (glycation) บนเส้นผม หากไม่ดูแลให้ดีตั้งแต่ตอนนี้ คอลลาเจนที่เลี้ยงดูให้เส้นผมก็สามารถเกิดการชราก่อนวัยอันควร รวมถึงก่อให้เกิดอาการผมร่วงได้!

อย่างที่รู้ๆ กันว่ากันไว้ก่อนดีกว่าสายเกินแก้ ดังนั้นวัตถุดิบหนึ่งที่อยากมาแนะนำวันนี้ก็คือสารสกัดจากต้นคิโนอินเดีย ถ้าหากโสมเปรูเป็นเหมือนนักรบ ต้นคิโนก็เปรียบได้กับป้อมปราการ ที่ทั้งป้องกันไกลเคชั่น ทั้งต้านอนุมูลอิสระ และป้องกันการอักเสบ ซึ่งเป็นต้นเหตุของอาการผมเสียและผมร่วง

It is not only your skin that ages but so does your scalp. If you’re hair care enthusiast, it is crucial to also be aware of your scalp health. On the top of your head, the aging process may be better referred to as ‘glycation’. Without proper treatment, your skin and scalp may lose collagen rigidity and deteriorate in health.

Better than trying to revive a wilting flower, is to prevent it from happening in the first place. The same goes for the treatment your hair. Let us introduce you to Indian Kino Tree Bark Extract, an ingredient that will become a fortress for your hair against glycation, free radicals, and inflammation, all that may lead to the loss of hair you’re facing right now.


Indian Kino Tree Ingredient


ต้นกำเนิดของต้นคิโนอินเดียนั้นแน่นอนว่าอยู่ที่อินเดีย รวมถึงที่เนปาลและศรีลังกา และถือเป็นอายุรเวทหรือการแพทย์แผนโบราณของอินเดียที่สารพัดประโยชน์ เพราะทั้งแก่นไม้ ใบไม้ 
เปลือกไม้ และดอกไม้ สามารถนำมาใช้ในการแพทย์ได้ และเป็นหนึ่งในยารักษาประเภท Rasayana ที่เจาะจงไปที่การเสริมระบบภูมิคุ้มกันให้แข็งแรง และมีผลลัพท์ในการชะลอวัย โดยที่สารสกัดจากต้นคิโนเองก็ขึ้นชื่อเรื่องการรักษาระดับน้ำตาลในเลือดและโรคเบาหวาน

Native to India, Nepal, and Sri Lanka, Indian Kino Tree Extract has long been used in Indian medicinal practice known as Ayurveda. All parts of the plant (heart wood, leaves, bark and flowers) have been used in Ayurveda, particularly Rasayana that focuses on the treatment of the immune system and consequently anti-aging. Another common benefit of the traditional tree extract is also the treatment of diabetes and blood sugar levels.

Indian Kino Tree Ingredient


เราได้เกริ่นไปแล้วว่าสารสกัดต้นคิโนอินเดียเปรียบได้กับป้อมปราการ ที่ทั้งป้องกันไกลเคชั่น ทั้งต้านอนุมูลอิสระ และป้องกันการอักเสบ ซึ่งเป็นเหตุของอาการผมเสียและผมร่วง จึงถือเป็นอายุรเวทแก้ผมร่วงมาแต่ช้านาน

เมื่อเราเริ่มมีอายุ แน่นอนว่าทุกส่วนในร่างกายก็แก่ลงตามไปด้วย และไม่พ้นหนังศีรษะและเส้นผม ซึ่งกระบวนการไกลเคชั่นก็เป็นสิ่งที่เกิดขึ้นตามธรรมชาติ โดยมีกลูโคสไปทำปฏิกิริยากับโปรตีนจนทำให้โปรตีนเสียรูป และมีผลลัพท์เป็น AGEs (Advanced Glycation End Products) ซึ่งจะไปทำลายคอลลาเจนและอลาสตินหรือความยืดหยุ่นของผิวและหนังศีรษะ จนก่อให้เกิดความชราวัย

ในสารสกัดต้นคิโนอินเดียมีสารต้านอนุมูลอิสระที่จะช่วยชะลอการเสื่อมสภาพและกระตุ้นการทำงานของเซลล์ จึงป้องกันกระบวนการไกลเคชั่นได้ และเป็นวัตถุดิบสำคัญในการปกป้องความเยาววัยของเส้นผม และลดการอาการผมร่วง

With its properties against glycation, free radicals, and inflammation, INDIAN KINO TREE EXTRACT has been a champion for promoting hair growth since ancient times.

Aging is the nature of the human body, and the scalp and hair is no exception. Parallel to process of aging is “glycation”, which is when reducing sugars react with protein, causing a loss of protein function and resulting in AGEs (Advanced Glycation End Products), thus leading to the impairing of collagen and scalp elasticity.

Indian Kino Tree Extract contains antioxidants which delays deterioration as well enhance the activity of cells, which prevents the glycation process and retain hair youth. Consequently, gaining healthy head of hair and reducing hair loss.

Indian Kino Tree Ingredient


นอกจากนั้นแล้วสารสกัดจากต้นคิโนอินเดียยังมีฤทธิ์ในการยับยั้งเชื้อราและการอักเสบ อีกสาเหตุของอาการคันหนังศีรษะ รังแค และผมร่วง แถมยังช่วยส่งเสริมการหล่อเลี้ยงสารอาหารไปสู่เส้นผมด้วยการไหลเวียนของเลือดที่ดี ทำให้เส้นผมสุขภาพดีตั้งแต่รากจนถึงปลายผม สร้างความแข็งแรงให้ผมไม่เปราะบางและเสียง่าย

Owing to its natural anti-germ and anti-inflammatory properties, Indian Kino Tree Extract also treats scalp conditions like folliculitis, itching and dandruff. It nourishes the hair follicles with essential nutrients, improves blood circulation and strengthens the hair strands from their roots. By normalizing the secretion of the stress hormone, it also prevents hair fall and breakage due to anxiety.

Features

← Older Post Newer Post →

News & Lifestyle

RSS

Tags

The Organics Buddy Subscription Program

The Organics Buddy Subscription Program

อยู่บ้านเฉยๆ ยังไงให้ประหยัดได้ถึง 15% สบายกว่าเคยด้วยโปรแกรมสมาชิกรายเดือน/ปีกับ Organics Buddy ✅ รอรับ Common Ground และ Soganics ตัวโปรดของคุณที่บ้านในราคาที่คุ้มค่าได้ตลอดปี!  [English below] 1. เลือกแพ็กเกจจัดส่งรายเดือน/ปีที่คุณต้องการ เมื่อกดสินค้าลงตะกร้า สั่งซื้อครั้งเดียว (ทั่วไป) รับสินค้าในราคาปกติ แพ็กเกจจัดส่งรายเดือน รับส่วนลด 5% ยกเลิกโปรแกรมได้ตลอด...

Read more
A chance to win 1 YEAR SUPPLY of Laundry Liquid

A chance to win 1 YEAR SUPPLY of Laundry Liquid

The biggest prize giving in the history of Organics Buddy, commemorating the almighty Dragon Year!

Read more