Rosemary Essential Oil
July 22, 2022

ฟื้นฟูหนังศรีษะสไตล์เมดิเตอร์เนียน 🗿🗺

“โรสแมรี่”ถือเป็นสัญลักษณ์แห่งความรักและการเกิดใหม่ เป็นดั่งพืชศักสิทธิ์ที่นำความสุขความสบายมาสู่ผู้คน เป็นพืชที่จัดอยู่ในตระกูลมิ้นต์มีลักษณะใบที่เรียวเล็กเหมือนต้นสน และมีกลิ่นที่เป็นเอกลักษณ์ ลึกลับชวนน่าหลงไหล ทำให้คนที่ได้สัมผัสรู้สึกสดชื่นและผ่อนคลาย กลิ่นที่มีลักษณะเด่นนี้ถูกนำไปใช้ประโยชน์มากมายไม่ว่าจะเป็นการนำไปประกอบอาหาร ความงามและเส้นผม นอกจากกลิ่นที่ให้มิติการรับรู้ที่ไม่เหมือนใครแล้ว การนำโรสแมรี่มาเป็นส่วนผสมในแชมพูหรือครีมนวดผมยังทำให้เส้นผมมีสุขภาพที่แข็งแรงลดการขาดหลุดร่วงและลดการอักเสบของหนังศีรษะได้ดีอีกด้วย

Rosemary is symbolic of love, fidelity and longevity. Because of that, it has been a sacred plant that is believed to bring peace to the people. This plant with pine needle leaves belongs to the same family as mint and many other aromatic plants. Rosemary itself also possesses a unique earthy scent of wild nature that is rather charmingly refreshing. Thus it is popularly used in the culinary world as well as the health and beauty industry.

More than it's glorified scent, is its natural medicinal properties. Its symbolic concept evidently extends to its properties for hair care, as it contains the ability to lovingly treat your scalp and prolong the life and youthfulness of your hair by preventing breakage and hair fall.

Rosemary Essential Oil

กลิ่นหอมชวนน่าหลงไหล

โรสแมรี่มีกลิ่นที่เป็นเอกลักษณ์ชวนน่าหลงไหล กลิ่นที่ดึงดูดนี้ให้ความรู้สึกเหมือนคุณกำลังสระผมอยู่ท่ามกลางป่าสนที่มีกลิ่นของไม้ที่เด่นชัดมากกว่ากลิ่นของสมุนไพรอยู่นิดหน่อย หรือบางคนอาจรู้สึกว่ามีกลิ่นที่ฉุนบ้างเล็กน้อย ในบางครั้งจึงนิยมนำกลิ่นของโรสแมรี่มาเป็นเบสโน๊ตเพื่อผสมผสานกับกลิ่นอื่นให้มีมิติมากยิ่งขึ้น กลิ่นที่โดดเด่นนี้ยังมีคุณสมบัติที่ช่วยให้รู้สึกสดชื่น เพิ่มสมาธิ คลายความเครียด ลดอาการซึมเศร้าและลดความรู้สึกเหนื่อยล้าลงได้เป็นอย่างดี

CHARMING SCENT OF WILD NATURE
The memorable scent of rosemary is earthy yet refreshing. Close your eyes and imagine the woods of tall pine trees surrounding you, while your feet feeling the subtle dampness of the ground. That’s what washing your hair with rosemary essential oil shampoo and conditioner would feel like. Its natural scent gives off a strong aroma that many will cherish, although some might find overwhelming, thus it is typically used as a base note and in combination with other scents for olfactory complexity. The result giving users a refreshing and de-stressing experience.

 

Rosemary Essential Oil

เคล็ดลับสู่ผมสุขภาพดี 

Carnosic Acid ในโรสแมรี่ตัวช่วยที่ทำให้ผมของคุณมีสุขภาพที่แข็งแรงขึ้น จากการวิจัยในปี 2015 พบว่าโรสแมรี่มีส่วนช่วยในการป้องกันผมร่วงได้โดยตรง ✨

Carnosic Acid 💧

✓ ฟื้นฟูการเจริญเติบโตของเส้นผม
✓ กระตุ้นการไหลเวียนของเลือดในหนังศรีษะ
✓ ช่วยให้เส้นผมและหนังศรีษะแข็งแรงขึ้น
✓ ลดอาการผมร่วง
✓ ลดอาการคันหนังศรีษะ
✓ ลดการเกิดรังแค
✓ ลดอาการอักเสบของหนังศรีษะ
✓ ผมนุ่มสลวยเป็นเงางาม

ให้ความรู้สึกผ่อนคลายขณะสระผม 💆🏻‍♀️

SECRET TO HEALTHY HAIR RECOVERY

The key ingredient to hair recovery and strengthening in Rosemary Essential Oil is Carnosic Acid. A 2015 study shows that Rosemary Essential Oil has direct influence on hair loss recovery.

Carsonic Acid 💧
✓ Enhance healthy hair growth
✓ Enhance blood circulation to scalp and hair
✓ Strengthen scalp and hair
✓ Reduce hair loss
✓ Reduce itching of scalp
✓ Reduce dandruff|
✓ Reduce inflammation of scalp
✓ Add shine and thickness to hair

A bonus to all of the above is its calming scent!

Rosemary Essential Oil
สรรพคุณที่มีมากมายเหลือล้น
นอกจากจะช่วยบำรุงเส้นผมและมีกลิ่นที่ทำให้รู้สึกผ่อนคลายแล้วยังมีประโยชน์อีกมากมายทั้งในด้านสุขภาพและการประกอบอาหาร 🥩

✓ ลดอาการอ่อนเพลีย 
✓ เสริมภูมิต้านทาน
✓ รักษาอาการปวดกล้ามเนื้อ
✓ กระตุ้นการไหลเวียนโลหิต
✓ บรรเทาอาการของโรคต่างๆ 
✓ จัดอยู่ในสมุนไพรไทยพื้นบ้าน
✓ ช่วยเพิ่มกลิ่นและรสชาติของอาหารให้โดดเด่น

รูปแบบของโรสแมรี่ที่มาซึ่งคุณประโยชน์แต่ละอย่างก็แตกต่างกันไป ลองศึกษาประโยชน์ของโรสแมรี่ที่เหมาะกับตัวเองและการใช้งานกันดูน้า

MORE THAN JUST HAIR

Besides all the hair benefits of Rosemary Essential Oil that we’ve listed for you, the plant also excels in other departments such as health, beauty, food and medicine.

✓ Reduce exhaustion
✓ Enhance immune system
✓ Relieve muscle pain
✓ Boost blood circulation
✓ Soothe symptoms
✓ Traditional medicine
Accentuate scent and flavor

Different forms of rosemary extracts may lead to different benefits, don’t forget to study the various ways of using rosemary to fit your needs!

 

 

RELATED STORIES
Enzymes
March 22, 2022
มาทำความรู้จักกับ 'Enzyme' กัน เอนไซม์เป็นตัวละครหลักของการทำความสะอาดในน้ำยาซักผ้า Soganics Laundry Liquid ของเรา แล้วเพื่อนๆ สงสัยกันมั้ยว่าทำไมต้องเอนไซม์ หรือมันทำงานยังไงกันแน่? 
Enzymes
March 22, 2022
มาทำความรู้จักกับ 'Enzyme' กัน เอนไซม์เป็นตัวละครหลักของการทำความสะอาดในน้ำยาซักผ้า Soganics Laundry Liquid ของเรา แล้วเพื่อนๆ สงสัยกันมั้ยว่าทำไมต้องเอนไซม์ หรือมันทำงานยังไงกันแน่? 
CERTIFIED PARTNERS
CERTIFIED REGISTRATION
SUBSCRIBE NOW
Subscribe to our newsletter and stay up to date with our latest news and promotions coming straight to you:
CERTIFIED PARTNERS & REGISTRATION
Copyright © 2020 Organics Buddy Co., Ltd. All Rights Reserved.